Service Hotline
+8618821728562

DIN 1630 Țeavă din oțel carbon fără sudură

Categoria de produse

Shaanxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd este una dintre profesionale DIN 1630 fără sudură din oțel producătorii de țevi și exportatori, putem furniza diferite materiale de acest standard, Expecially, St52.4 țeavă fără sudură, 13CrMo44 țeavă de oțel și St52.4 fără sudură pipe.Welcome să ne anchetă. Vom face tot posibilul pe calitate și preț pentru a vă sprijini.DIN 1630 de înaltă performanță fără sudură circular tuburi din oțel nealiat. Iar aceste tuburi sunt utilizate predominant în construcția de instalații chimice, nave, conducte și pentru scopuri generale de inginerie mecanică. Sunt proiectate să îndeplinească cerințele de înaltă performanță. În mod normal. nu există valori limită pentru presiunea maximă permisă de lucru a acestor tuburi. temperatura admisă de lucru nu trebuie să depășească 300 de grade.
Shannxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti din 1630 fără sudură din oțel carbon furnizori de țevi și, de asemenea, un producător de renume, fabricat, echipat cu multe profesionale din 1630 fără sudură fabrici de țevi din oțel carbon, bun venit la achiziționarea de înaltă calitate din 1630 carbon fără sudură oțel de la compania noastră.
Anchetă
Send
Contacteaza-ne
Adresa: SanQiao, orașul New Feng East, orașul New West Ham Xi'an, provincia Shannxi.
Telefon: +8618821728562
Fax:
E-mail: info@shew-esteelpipe.com
Copyright © Shannxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd Toate drepturile rezervate. Friend Link Fitinguri de țevi din fier forjat | Găleata de măcinare cu gips