Service Hotline
+8618821728562
Produse

Categoria de produse

ASTM A179 Tub de schimbător de căldură din oțel carbon fără sudură

ASTM A179 Tub de schimbător de căldură din oțel carbon fără sudură


Caracteristici principale:
1. standard: ASTM A179
2.Material: ASTM A179
3.OD: 3.2-76.2mm WT: 1-7.62mm
4. lungime: 5.8m, 6m, 11.8m, 12m sau lungime aleatorie

Chat Now
Products Details

ASTM A179 Tub de schimbător de căldură din oțel carbon fără sudură

Shaanxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd.   Este unul dintre profesional ASTM A179 fără sudură de oțel carbon schimbător de căldură producător și exportatori, putem furniza fără sudură tub din oțel carbon, tuburi cd și tuburi cds. Bine ati venit la anchetă ne. Vom face tot posibilul pe calitate și preț pentru a vă sprijini.

ASTM A179 acoperă grosimea minimă a pereților, tuburile fără sudură fără sudură, obținute la rece, pentru schimbătoarele de căldură tubulare, condensatoare și aparate de transfer de căldură similare. Tuburile sunt realizate prin procedeul fără sudură și trebuie trase la rece. Se efectuează analiza căldurii și a produsului, în care materialele din oțel trebuie să respecte compozițiile chimice necesare de carbon, mangan, fosfor și sulf. Materialele de oțel trebuie, de asemenea, supuse încercării de duritate, testului de aplatizare, testului de ardere, testului de flanșă și testului hidrostatic.

Standard:   ASTM A179

Grad: ASTM A179


Proces de fabricație:

Fără sudură și trase la rece

Shannxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti astm furnizori de tuburi de căldură fără sudură a179 și, de asemenea, un producător de faimă, fabricat, dotat cu multe astm profesionale a179 fabrici fără sudură cazan tub, bun venit la achiziționarea de astm de înaltă calitate a179 fără sudură tub cazan compania noastră.


 

Produse conexe
Anchetă
Anchetă
Send
Contacteaza-ne
Adresa: SanQiao, orașul New Feng East, orașul New West Ham Xi'an, provincia Shannxi.
Telefon: +8618821728562
Fax:
E-mail: info@shew-esteelpipe.com
Copyright © Shannxi Shew-E Oțel Pipe Co, Ltd Toate drepturile rezervate. Friend Link Fitinguri de țevi din fier forjat | Găleata de măcinare cu gips